Bergings Centrale Margraten

Particulier en zakelijk transport

TRANSPORT AANVRAGEN

Over ons

Berging en transport van voertuigen
Bergingscentrale Margraten heeft inmiddels jarenlang ervaring met transport en berging van voertuigen. Een aantal vaste klanten maken gebruik van de autotransporters van BCM. Het gaat om verschillende autobedrijven uit Zuid-Limburg.
Zo worden er regelmatig transporten uitgevoerd voor garagebedrijven uit Limburg waarbij ook het vervoer van grote en zware type voertuigen worden verplaatst. Hierbij zitten soms voertuigen met grote banden en brede carrosserie. Op verzoek transporteren wij deze voertuigen naar de plaats van bestemming.

Pechhulp
Voor autodealers en garagebedrijven bestaat de mogelijkheid dat wij een vervangende auto naar de locatie brengen en de defecte auto afslepen naar de garage. Het is ook mogelijk de auto naar de garage te transporteren en de personen naar hun huisadres te brengen.

ANWB
Bergingscentrale Margraten werkt samen met de ANWB en sleept defecte auto's af die niet meer door de wegenwacht gemaakt kunnen worden. Ook bestaat de mogelijkheid om het voertuig veilig te stellen om vervolgens na het weekend naar de garage te worden gebracht.
24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij voor u klaar.

Het team
Ons team bestaat uit zeer gemotiveerde medewerkers die dag en nacht voor u klaar staan. Met ons ervaren team zorgen wij voor de beste service en zorg die nodig is bij het transporteren van uw voertuig.